ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι αγορών, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τη διεύθυνσή σας, τον όγκο της παραγγελίας σας και το βάρος της.

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση.


ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Α/ ΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με την Elta Courier είτε με την Speedex Courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Για παραγγελίες άνω κάπου ποσού (το οποίο μεταβάλεται) τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Οι παραγγελίες που συμπεριλαμβάνουν κάποιο ποδήλατο ( είτε σε κούτα είτε συναρμολογημένο) καθώς και παραγγελίες με μεγάλο όγκο θα στέλνονται με την Μεταφορίκη Καλλονής για λόγους διευκόληνσης στην μεταφορά.

Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας πριν την παράδοση.Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@anagnocycles.gr ή τηλεφωνικά στο + 30 2510 46823.

.Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που θα παραγγείλετε on line από την έδρα μας (Ηλία Βενέζη 8, Μυτιλήνη) χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Β/ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Όλα τα προϊόντα στέλνονται με courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 5-7 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα.